11 mars 2007

Slottsstaden

Hundkultur?
I Malmö finns det en stadsdel vid namn Slottsstaden. I denna stadsdel bor det sist jag kollade 86% pensionärer. Någon av dessa herrar alt damer som byggde landet fick härmodagen nog och gjorde en skylt. Jag älskar när människor handlar i affekt.

Tänk att bli så förbannad att ilsakan håller i sig från stunden man ser fekalierna till man kommer hem. Väl hemma är man fortfarande så rosenrasande att man plockar fram
* två blompinnar som man kortar av
* en kartingbit som man skär till i lagom strolek
* en bit papper som är lite större än kartongbiten där du skriver meddelandet.

Fortfarande så in i helvete förbannad.

Sätter ihop ovan nämnda delar, tar på sig ytterkläderna igen. Eler nej. Man tog nog aldrig av sig ytterplaggen. Vid det här laget är man varm och småsvettig. Blir ännu mer irriterad. Går ut till rabatten där hunden gjorde sitt.

Ett gott dagsverke är avklarat.

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev..

Hundbajs är ett hett diskussionsämne i hela Malmö. Aktioner där möllevångsgruppen gått runt på Möllan och satt små svenska flaggor i varje hundbajs de hittade fick området att se festligare ut än under 6 juni.

Debatten kulminerade då Sydsvenskan den 1:e april publicerade en artikel hur gatukontoret taget fram en pantmaskin för hundbajs som gav rabbat på Skånetrafiken. Ju tyngre bajs ju mer rabbatt.

Anna

09:13  
Anonymous Anonym skrev..

... ett annat exempel på engagemang, var när man i lokalradion varnade för två spadar, som låg på vägen och hindrade trafiken.
Någon hade med mobiltelefonen ring radion...
Mer verkningsfullt hade väl varit att stanna bilen och flytta på spadarna...??

11:06  

Skicka en kommentar

<< Home