30 september 2007

Äntligen iPhone

Efter två veckors hopp, förtvivlan och stor besvikelse så stannade den emotionella berg och dalbanan. Våra iPhones kom till Sverige. Ja inte alla de telefoner som var beställda. Peppade bagaegmän på Newark stal tre lurar ur Manges incheckade väska. Hur som... när ni ringer mig så hoppas jag ni gläder er åt att er röst går genom en iPhone och rätt in i mina öron. Jag gör det.

Ja det är ett lökigt låtval men jag kunde inte hålla mig.

15 september 2007

13,5% mainstream

När min rss hör av sig och det är Mårten som uppdaterat sin blogg blir man sällan, ja aldrig missnöjd. En riktigt bra blogg helt enkelt. Via Mårten fick jag möjlighet att kolla hur mainstream jag är. Så nu vet ni/jag.

14 september 2007

Paaris

Paaris
Det är mycket katter nu... men vad ska jag göra? Igår kom Olas katt Paaris till sitt nya hem. En orientalisk korthårig sak.

13 september 2007

Miss you like crazy

Shinji Onishi
Idag är det ett år sedan jag åkte till Tokyo och TYO-ID. Sjukt. Mina 3 månader där får nog klassas som några av de bättre i mitt liv. Saknar det varje dag. Saknar även min guide/vän Shinji som släpade runt på mig, fixade biljetter och var allmänt hjälpsam. Festerna på Bar Komazawa där bilderna på Shinji är tagna ska jag sent glömma.

12 september 2007

Børn

Børn
Letade efter några filer på en extern hårddisk och hittade några japanbilder. Hade för avsikt att ta med mig hem en sådan här. Tillfället dök tyvärr aldrig upp.

11 september 2007

Nästan som jag

Åke
Jens
För snart 30 år sedan vann Åke Eriksson konstnärstävlingen Rita Lill-Babs. I lördags var det min tur att bli avporträtterad av denna mästare. David tryckte först ner mig i en stol och sedan en hundring i näven på mig.
Åke tar 100 kronor för en karikatyr. Du hittar honom på Heron City.

08 september 2007

inför new york

Hebrew
Om 40 dagar landar jag i New York. Ska bo i Williamsburg och har lovat mig själv att kunna minst 20 av 36 låtar utantill.

07 september 2007

500:-

Caro
Om du fick 500 kr skulle du då måla nos och morrhår i ansikten?

Anita

Anita
Herr och Fru Ekberg på Sveavägen.

06 september 2007

Bird

Mås


03 september 2007

Det är över nu

Triumf
Nu är det officiellt. Den här platsen blir tom, Triumf slutar på Great Works. Jag drar hit.