31 augusti 2008

Bob Hund

bob hund
bob hund
Alla förväntningar infriades.

28 augusti 2008

DVD

Digital Versatile Disc
Sorterade Davids DVD-bibliotek efter färg.

27 augusti 2008

Kompetens som skällsord

Vi har pratat om kompetent musik förr. Nu behöver vi ta det en gång till. Inte för att jag gillar Slipknot på något vis. Men när deras Strage ger deras senaste skiva ett dåligt betyg för att "det mesta låter bara kompetent" är det något som är fel. Hur kan det vara illa att musiker/producenter etc är kompetenta? Tänk om all musik lät som Vapnet, Markus Krunegård osv...

Edit
Även Linnéa Olsson på SvD har recenserat Slipknotskivan. "Gällande den överperfekta produktionen är det lönlöst att klaga."

Japan

Jo som sagt. Om lite mer än en månad bär det av till Tokyo för 9 dagars semester. Det är två år sedan jag var där sist. Igår hittade jag fler bilder i olika skrymslen och iPods från min förra sejour i soluppgångens land. Shinji som syns på första bilden flyttar med sin nyblivna fru till Stockholm om en månad. Fest!
Shinji
Shibuya
Tsukiji Market
Takashi + Shingo
Takashi

20 augusti 2008

Ingvars autosolglasögon

ingvar4
Då Ingvar har fotokromatiska glasögon var han osäker på att ha dem i tidningen. De hamnar bara här på bloggen.

Ingvar Carlsson

Ingvar Carlsson
Fotade Ingvar till tidningen Flm. André intervjuade.

18 augusti 2008

Wedding

Wedding
Anna och Joe gifte sig i helgen. Vigsel, fest, mat 10 av 10.

Spegeln


Ola crashing a mirror from Jens Eriksson on Vimeo.
Ola som filmat den här filmen gav sig in på ungefär samma arena och försökte göra en väldigt stor spegel lite mindre.

08 augusti 2008

Studiobesök på SVT

os-studion
patrik
vhs
skor
Tittade till Martins jobb på SVT. Det blev rundtur och allt. Kollade in OS-studion där André Pops ska bryta fortune cookies i en SVT-snickrad historia som Hergé hade blivit lycklig av. VHS-banden är slängda. Allt är digitalt.

04 augusti 2008

Dryga ut semesterkassan

spelhall
slot
Här inte till vanligheterna att jag spelar på enarmade banditer. På en 4 timmar lång färjetur händer det dock att jag gör undantag. Jag och André lyckades trolla €2 till €150. Fem apelsiner vid ett tillfälle och lika många hajfenor lite senare var allt som behövdes. Vi fick vår vinst i 20-centare som klingade vackert mot maskinens lilla plåtkopp. Familjen bredvid oss (pappa, liten dotter och farmor) som stått i den lilla spelahallen i timmar utan vinst grät andra gången vår maskin sprutade ut pengar

03 augusti 2008

Nöjen från förr

Stina
Häst
Häst
Glo på ett fält och mata en häst med morot.

Musen

musen
Här är en bild på musen jag pratade om innan.

Prora

Prora
Prora
Prora
Prora
Prora
Prora
Prora
Alldeles söder om Sassnitz ligger Prora. En 4,5 km lång badanläggning Hitler och hans politiska avdelning KdF (Kraft genom glädje) byggde på 30-talet. Hit skulle tyskarna åka och semestra på somrarna. 20 000 åt gången under 10 dagar. Sen in med 20 000 nya badsugna semesterfirare. En anläggning som var perfekt för barnfamiljer. Ingen familj? Det fanns singelrum också och det var väl fan om du inte skulle träffa någon här bland 20 000 pers du kunde bilda familj med. Nu hann kriget börja och det blev ingen semester. Prora är ett av de få enorma byggprojekt tredje riket han mer eller mindre slutföra.