31 januari 2007

GiF


Kom in på en GIF!

29 januari 2007

Je suis un daft punk

Daft Punk
En stor biljett köptes idag. Boka inte in mig på något den 14e juni.

STängt för ombyggnad

cirkeln

cirkeln tor
Restaurang Cirkeln i ABF-huset skulle ha nypremiär idag. Klart man blir sur när man möter den lappen i dörren. För att bli ännu mer sur gick jag, Tor och Jacob till Jensens Bøffhus istället.

26 januari 2007

Den sista färden


Mercedesen ska säljas så nu kör jag min sista tur med bilen. Bittert att mitt mål är Göteborg. I höjd med Vagnhärad visar matarställningen 23000.

suomi

Nu har snart en månad av 2007 passerat och jag har inte svikti mitt nyårslöfte en enda dag. Jag kollar minst 3 timmar TV Finland varje dag. Det mår jag bra av. Finländare har det inte på något sätt lätt varken i sin vardag eller till fest.

24 januari 2007

Leche

leche2
Tack vare Björn har vi nu en byråhund. Leche är 14 veckor och ofta trött.

23 januari 2007

Tradare i snörök

E4
Körde ensam de 60 milen upp till Stockholm. P3 Dokumentär höll mig vaken och vid liv. När man ligger där utanför Markaryd och bara kör så kommer lätt texten till Vintersaga och börjar mala i ens huvud.

En kusttanker som stampar genom drivisen i kvarken.
Ett träningspass på Ullevi i dis.
Gränsstationen i Torneå, en gumma på en spark.
Landsorts fyr där snöstormen drar in.
Tät snö som gloppar i Mariabergets backar.
Hett och svett på Statt i Härnösand.
En tradare i snörök mellan Kiruna och fjärran
flämtande ljus i Visbyhamn

De e´ då som det stora vemodet rullar in
Och från havet blåser en isande, gråkall vind.

Plötsligt i Vinslöv

bangolf
Hedbergs i Vinslöv
Mack
Åkte till Kristianstad på riktigt för första gången på tre år. Ett besök i Kristianstad är ofta ett besök i Vinslöv. Kollade lite möbler på 1900 i det gamla Hedberghuset. Hittar ett skrivbord som måste införskaffas. Tittar upp från skrivbordet och ser 8 bangolfare som avslutat ett träningspass i inomhusbannan en våning ner. Njuter.

Ny blogg

Jag har kommit ur min koma. Efter 90 dagar och 132 poster på Jens of Japan var jag matt och osugen på blogg. Allt det där är över nu. Över är även Jens of Japan-eran. Nu kör vi SweJens för vi är i Sverige. Inga konstigheter.