26 augusti 2007

pingis

Pingis

20 augusti 2007

Satans Järnvägar II


Ny helg, ny resa och nya medresenärer. Det var Kustpilens dag och stämningen på topp. Gratis fika, tipsrunda och pussel till de som så önska. Allt frid och fröjd fram till Berga där en man steg på och malde oavbrutet i en timme. Små hintar om att hans tystnad var önskad från oss övriga i vagnen flög precis över hans huvud. Vi kommer in i mannens monolog där han kopplar ihop två ränder på en tröja med Kurt Cobain.

16 augusti 2007

från en gammal blogg II

14 augusti 2007

från en gammal blogg

Satans Järnvägar


Innan jag stiger på tåget så är jag ofta upprymd över den dröm jag när om en lugn och rogivande resa. Fyra timmar med en tidning, en bok eller varför inte en film. Man kan som bekant inte göra så mycket annat. Men så blir det fan aldrig.

På min resa söder ut hamnade jag mitt i ett innebandygäng från Småland som alla åt ostbågar så att ostpulverröken yrde i vagnen. De bluetoothade pattar till varandra och visslade falskt till Mange Schmidts låt Giftig. Tjejen bredvid mig njöt stort av sin Whooper från Burger King. Dofterna samlades och kvinnan var ung.

På min resa hem satt jag en rad bakom tre katter där en i gänget av intelligenta djur hade fått kolik och jamade/bräkte med fem sekunders mellanrum hela vägen upp till Stockholm. Till detta en liten söt barnakör som även de sjöng kolikens lov.

We hope you had a pleasant journey with SJ and X2000...

13 augusti 2007

Køddas kollar torso

Turning Torso
Min vän Daniel, nyss hemkommen efter två år i Bolivia, har helt missat Turning Torso så efter Avishai Cohen åkte vi till Västra Hamnen och kollade in bygget.

Skitläskig tant
Solnedgången var något annat. Tant på bilden förevigade detta naturens skådespel. Tant var ett litet skådespel i sig själv.

Avishai Cohen

Avishai Cohen
Missade Avishai Cohen när han spelade i Stockholm för någon månad sedan. Tackade inte nej när Malmö stad bjöd på konsert på Pildammsteatern.

09 augusti 2007

Esbjörn

Esbjörn
Esbjörn
Lunchade på söder då vi var tvungna att åka hem till Ola mata en katt. I hallen möttes vi av ett stönande och skrikande. Esbjörn hade inte fått mat sedan i går morse. Illa.

Orkar INTE!

Orkar INTE!

02 augusti 2007

Gillian Welch

Gillian Welch @ Chinateatern 2007.08.01
På Chinateatern bjöd Gillan på det som måste vara världens bästa konsert.01 augusti 2007

Chickenrun


En lite för lång film om hönsjakt i Avesta.

Ted 30

JensWerner
Överraskningsmiddag hemma hos Ted. Werner, fader till Ted, åkte upp till Stockholm och förevigades tillsammans med mig med hjälp av panoramafunktionen i mobilkameran. Grattis Ted.